Κυπαρίσσι, Λογκανίκος, Βεργαδέικα, Φουντέικα, Άγ. Κωνσταντίνος (Ρεγκόζενα), Αγόριανη, Γεωργίτσι, Αλευρού, Καστόρειο (Καστανιά), Λουσίνα, Ντεμήρου (Κάστωρ), Καστρί, Νέα Λιβερά, Σερβέικα, Bορδόνια (Λόπεση, Παπαδιάνικα, Επάνω Χώρα, Σουλήνα, Κάμπος, Όραχος), Καραβάς, [Σελλασία, Κονιδίτσα], Παρδάλι, Πελλάνα, Περβόλια
Με αυτή την καταπληκτική θέα του Ταϋγέτου μεγαλώσαμε στον τόπο μας ...από μικρά παιδιά

..κατά παράφραση του κόμικ "Asterix & Ovelix: "Σε ένα χωριό της Λακωνίας δυο ανυπότακτοι χωριάτες είπαν να φτιάξουν το δικό τους μπλογκάδικο"
Βασικά θέματα ...με μια ματιά:
Αναρτήσεις:

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Ανακοίνωση του συλλόγου "Η Λακεδαίμων"

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΛΑΝΑΣ "Η ΛΑΚΕΔΑΙΜΩΝ"
 Σας καλούμε σε δημόσια συγκέντρωση στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Πελλάνας, το Σάββατο, 30-7-2011, στις 6.00΄ μ.μ. Θα παρουσιάσουμε τις προοπτικές και τις επιδιώξεις του Συλλόγου για την πολιτιστική αναβάθμιση του τόπου μας και την τύχη των σπουδαίων αρχαιολογικών μας μνημείων. Θα υπάρξει ενημέρωση από το Δ.Σ. Επίσης, ο διευθυντής της συστηματικής ανασκαφής και ανασκαφέας της Πελλάνας καθηγητής κ. Θεόδωρος Σπυρόπουλος θα εκθέσει τα επιστημονικά και λοιπά ζητήματα που αφορούν τις σημαντικές ανακαλύψεις στην Πελλάνα. Θα ακολουθήσει διάλογος, ανταλλαγή απόψεων και προτάσεις για προώθηση των εκκρεμοτήτων των ανασκαφών και της ανάπτυξης του τόπου μας.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια: